Ознака: потрес

Првата жртва од 10 заробени рудари е извадена од рудник за...

Од рудникот за јаглен Зофјувка во Шлезија, во југозападна Полска, спасувачите во текот на ноќта го изнесоа телото на првиот мртов рудар од десетмината...

Одобрено е тестирање за дополнителна замена поради потрес на мозокот

На тимовите ќе им биде дозволена трајна замена на фудбалер во случај на потрес на мозокот. Целта е повредениот фудбалер да не остане на...

Ќе се тестира правило за дополнителна замена поради потрес на мозокот?

На панелот на ИФАБ се разговарало и за правилото за офсајд и за најновите достигнувања со системот ВАР и идните иновации што би можеле...

Рама: Нашиот пат продолжува без никаков потрес, дури и да имавме...

Албанскиот премиер Еди Рама, по средбата што ја одржа со претседателството на неговата Социјалистичка партија (ПС), ја обвини опозицијата дека се обидува да го...