Ознака: посветеност

Решение има, ќе има ли и поголема посветеност

Општа констатација е дека минатата администрација на главниот град не успеа да го реши проблемот со загадувањето, па овој горлив проблем остана во наследство...

Нашата насушна потреба!

Низ три приказни од минатото ќе ја отсликаме суштината на нашата неопходност од знаење, вештини, посветеност, патриотизам. Да бидеме чесни кон себе, имаме голем...

Принцот Чарлс објави посебна фотографија со која му го честита вториот...

Принцот Чарлс го обожаваат неговите внуци. Тој е многу посветен дедо на Џорџ, Шарлота и Луис и се чини дека има посебен однос со...

Љубовта и посветеноста кон работата даваат сила и енергија да се...

Наставник на годината за 2017/2018 година: Фатиме Алии (6) Со наставничката Фатиме Алии, одделенска наставничка во ОУ“Живко Брајковски“ во Скопје, ја завршуваме серијата на...