Ознака: перење

Два трика од Тикток за перење и чистење

Домување Потопување на валканите алишта во вода наместо нивно перење во машина е еден од триковите што можете да ги најдете на Тикток. Овој процес...

Работи што треба да ги чувате подалеку од машината за...

Домување Сите понекогаш грешиме кога переме алишта и на еден или друг начин ги валкаме белите алишта или ја уништуваме омилената маица. За да не...

Грешка по перењето на алиштата во машина

Домување Една грешка што многу луѓе ја прават пред да ги исушат алиштата може да влијае на нивното здравје, велат експертите. Имено, ако ја оставите...

Разбиена организирана криминална група вклучена во измами и перење пари

Прекугранична операција, поддржана од Европол, во која беа вклучени белгиската и холандската полиција, резултира со разбивање организирана криминална група вклучена во повеќе видови измами...

Вежби за европски вредности со перење најлон-ќесиња

Чекајќи ги сигналите од ЕУ, Македонија и македонските граѓани треба да излезат накрај со внатрешните политички превирања во земјата, кои исто така се одвиваат...

Избегнете ги грешките при перење на алиштата

На многумина перењето алишта им е обврска што со задоволство би ја избегнале. Иако на прв поглед изгледа како доста едноставна активност, која не...

„Долфи“ е технологија од следната генерација што ќе ви ја исчисти...

За многумина, особено за оние што имаат активен животен стил, машината за перење претставува скапа инвестиција. Во текот на студентските денови и во понатамошниот...

Домаќински трикови со кои перењето ќе ви биде полесно и поевтино

Со толку многу секојдневни обврски околу работата и домот, сигурно перењето е последната работа што сакате да ја правите, а едноставно е неизбежна. Покрај...

Ништо не пере подобро од валавицата на Голема Река

Валавицата е музеј на отворено. Задолжително треба да се зачува и заштити. Многу туристи доаѓаат само да видат како се работи, на кој принцип...