Ознака: откажани претстави

Битолскиот театар ги откажа претставите, потврдени се случаи на коронавирус

Битолскиот театар ги откажа претставите откако биле потврдени неколку случаи на коронавирус. - Почитувана наша публико, со жалење ве известуваме дека ни НТБ не остана...

И „Театар комедија“ ги откажа претставите до 13 март

„Театар комедија“ ги откажа претставите до 13 март, по одлуката на Владата за продолжување на препораката за откажување на сите јавни собири како превенција од...

МНТ, Драмски и Театарот за деца ги откажаа претставите до 13...

Македонскиот народен театар, Драмски театар – Скопје и Театарот за деца и младинци ги откажаа претставите до 13 март, поодлуката на Владата за продолжување...