Ознака: нова серија

Нова серија „Идол“

Новата серија на „Ејч-би-о“, „Идол“, од денеска е достапна на стриминг-платформата „Ејч-би-о“ и првата епизода веќе е дел од понудата, додека новите продолженија ќе...

Премиера на новата ХБО серија „Неговите темни материјали“

Наградуваната истоимена трилогија на Филип Пулман, која се смета за ремек дело на научната фантастика, е преточена во нова HBO серија „Неговите темни материјали“...