Ознака: народен правобранител годишен извештај

Зибери ја посочи ситуацијата на лицата без државјанство како апсурдна

Дел од лицата родени во Македонија пред прогласување на независноста во 1991 година се уште не го решиле проблемот со државјанскиот статус, а притоа...