Ознака: мрежи\

Постарите корисници на социјалните мрежи поподложни на дезинформации

Експертите повикуваат на внимателност Дезинформациите за војната во Украина, пандемијата и другите актуелни настани претставуваат закана пред сè за постарите корисници на Вотсап, Фејсбук и...