Ознака: „Мобилност-Македонија“

Одбележан Светскиот ден на лицата со церебрална парализа

По повод Светскиот ден на лицата со церебрална парализа денеска Националниот сојуз на лица со телесен инвалидитет „Мобилност-Македонија“ организираше работна средба на која присуствуваа...