Ознака: Младински центар

Во Битола отворен младински центар

Денеска во просториите на МЗ „Вељко Влаховиќ“ во Битола започна со работа новиот Младински центар, чија основна задача е поддржување на личниот и социјален...

Во Битола отворен Младински центар

Во рамките на проектот „МладиХаб – градење вештини за вработување, компетенции и можности за вмрежување на младите“, финансиран од Британската амбасада во Скопје и...

Заев: Со отворање на младински центри се обезбедува системска поддршка за...

Премиерот Зоран Заев учествуваше на настан по повод отворањето на првиот младински центар во државата согласно Законот за младинско учество и младински политики во...

Старото матично стана Младински центар

Градоначалникот Петре Шилегов и градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, денеска го пуштија во употреба новиот Младински центар „Матично“, сместен во објектот на поранешната...

Граѓаните можат да предложат име за новиот Младински центар

Во рамки на проектот за зајакнување на општинските совети, Општина Центар во соработка со Швајцарската агенција за развој и соработка и УНДП, го реконструираат...