Ознака: мила јовович

Пред да бидат славни актери – Харисон Форд бил столар, Одри...

Понекогаш е тешко да се поверува дека денес познатите актери некогаш се занимавале со сосема поинакви вообичаени професии. Дел од нив биле борачи, спортисти,...

Мила Јовович се врати во „Ај-ем-џи моделс“

Четириесет и петгодишната Мила Јовович се врати во „Ај-ем-џи моделс“, агенцијата која ја претставуваше актерката и модел на глобално ниво во во светот на...