Ознака: „Меѓународен сојуз“

Боки 13: Да не се судат мојот лик и дело, да...

За „Меѓународен сојуз“ Одлуката на судот за предметот „Меѓународен сојуз“ во кој првообвинет е Бојан Јовановски – Боки 13 ќе биде објавена на 7 април...