Ознака: Мечо

Вовчето Мечо – некогашната битолска атракција за најмладите тргна низ градскиот...

Електричното вовче Мечо, утринава тргна низ градскиот парк во Битола. Набавката на вовчето и неговото ставање во функција ги реализираше општината во соработка со...

Кучето Мечо малтретирањето во Скопје го замени за американски сон

Мечо речиси два месеци е во нашиот дом и се надевам оти многу скоро ќе биде вдомен во некое американско семејство, кое убаво ќе...