Ознака: меркио за претпазливост

Раздорот во САД достигнува критична точка: На некои луѓе едноставно не...

Граѓаните на САД се справуваат со новиот коронавирус на различни начини. Некои се самоизолираат, додека други немаат ниту тронка совест и грижа за своите...