Ознака: меморандуми

СИРИЗА ги достави меморандумите со Македонија, вели дека ратификацијата е од...

Во облик на предлог закони, како што и најави вчера, грчката опозициска партија СИРИЗА, во парламентот ги достави меморандумите со Македонија, донесени по втор...

СИРИЗА ќе ги поднесе трите меморандуми со Македонија во грчкиот парламент

СИРИЗА во следниот период ќе ги поднесе за ратификација во Парламентот трите меморандуми со Македонија, соопшти портпаролката на грчката опозициска партија Вула Кехаја на...

Зошто Грција и Македонија склучија привремена спогодба, зошто донесоа меморандуми, зошто...

ЗА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР И ПОШИРОКО (8) Гордана Сиљановска-Давкова Преспанскиот договор, како составен дел и на референдумското прашање, го имаат прочитано исклучително мал процент граѓани. Од...