Ознака: маршира

Неофашизмот пак маршира во Софија, пред очите на Европа

Додека Бугарија со притисоци и закани ја уценува и блокира Македонија и бара да се заборави нејзиното фашистичко минато, внатре во самата Бугарија на...

Скопје парадира за ЛГБТИ, а маршира за семејството

Денес во Скопје ќе се одржат две јавни демонстрации на вредности, соодветни за групите што се одлучија тие вредности јавно да ги промовираат. Имено,...