Ознака: „Македонска сага“

Промоција на книгата „Македонска сага“

Промоцијата на новата книга за филмот на Сунчица Уневска, насловена „Македонска сага“, ќе се одржи вечерва, во 19 часот, во киното „Фросина“, во Младинскиот...