Ознака: „Лондон филм фестивал“

„Дејвид Коперфилд“ на Јанучи ќе го отвори „Лондон филм фестивал“

Адаптацијата на Дикенсовата приказна во која ќе се појави Дев Пател заедно со Тилда Свинсон, Хју Лори и Питер Капалди ќе ја има својата...