Ознака: Лајка

Хуманитарен базар в сабота во „Лајка“

Јавното претпријатие „Лајка“ и зоолошката градинка во Скопје в сабота реализираат хуманитарен базар за кучињата во прифатилиштето на ЈП „Лајка“. Хуманитарниот базар е дел...