Ознака: Коле Волчевски

ТАТ бил дива штедилница од самиот почеток

Стечајниот управник констатирал Штедилницата и менувачница ТАТ Битола, била дива штедилница уште од самиот почеток, тврди актуелниот стечаен управник на ТАТ, Коле Волчевски. Според него,...

Изгубени илјадници евра, обесштетување од еден денар

Последната исплата на најдобар начин ја илустрира целата иронија на стечајот, кој цели 22 години се води за штедилницата ТАТ. Имено, со последното обесштетување,...