Ознака: кирии

Кириите и цените на становите во Белград енормно пораснаа по доаѓањето...

Србија Подготвил: Mарјан Велевски Од почетокот на конфликтот во Украина, забележливо е доаѓањето на голем број Руси во Србија, пред сѐ во Белград, а откако Владимир...

Берлин воведе забрана за зголемување на кириите

Берлинските власти одлучија дека кириите за станови не смеат да се зголемат во наредните пет години со цел да го контролираат вртоглавиот пораст на...