Ознака: кинеска компанија „Синохидро“

Стравот од коронавирусот е (не)основан

Стравот меѓу македонските работници на кинеската компанија „Синохидро“ не го намалува ниту тоа што нивните кинески колеги, по враќањето од татковината, меѓу другото, 14...