Ознака: Каспер Козловски

Козловски го собори шест дена стариот рекорд на Белингам

НАЈМЛАД ФУДБАЛЕР НА ЕВРОПСКИТЕ ПРВЕНСТВА Полскиот фудбалер играше на мечот со Шпанија на возраст од 17 години и 246 дена и го надмина за 103...