Ознака: каранфил

1.071 каранфил пред Владата за починатите од коронавирус

Опозициската ВМРО-ДПМНЕ остави 1.071 каранфил на улицата пред Владата во знак на почит за починатите од коронавирус. - Денес оставивме 1.071 каранфил во знак на...