Ознака: историски успех

Еден сребрен и два бронзени медали за историски успех на Македонија...

На 34-тата Интернационална олимпијада по информатика (ИОИ 2022), која од 7-ми до 15-ти август се одржува во Јогјакарта, Индонезија, македонскиот тим средношколци го постигнаа...

За едни историски успех, за други историски срам

РЕАКЦИИ ПО ГЛАСАЊЕТО ВО ПАРЛАМЕНТОТ Приврзаниците уверуваат дека е направен голем чекор кон зачленување на Македонија во НАТО и во ЕУ, додека противниците нагласуваат дека...