Ознака: затворска полиција

Само го бараме тоа што ни следува од буџетот, никој не...

Порачано на протестниот марш на Независниот синдикат на судска администрација и на Синдикатот на затворска полиција и администрација Независниот синдикат на судска администрација и Синдикатот...

Протест на затворската полиција

Раскрсницата кај трговскиот центар „Палома Бјанка“ е блокирана поради простест на затворската полција. Според најавата блокадата ќе трае до 16.30 часот. Независниот синдикат на затворската...