Ознака: Елена Голомеова

По успесите во Франција, посакувам да запеам на домашната оперска сцена

Елена Голомеова, оперска певица Најтешките оперски арии за мене се предизвик, адреналинот ми е максимален, а чувството на сценате е магично. Кога ќе ја допрете...