Ознака: добива

Бугарија ништо не добива од блокирањето на Македонија, всушност губи

Одгласи во Бугарија по заклучоците на тамошниот Консултативен совет за национална безбедност (КСНБ) во однос на Македонија Во Бугарија, неколку дена по одржувањето на Консултативниот...

Битола добива нов симбол на кружниот тек кај „Дулието“

Трудот со шифра СХАРП на авторите Дејан Томски и Мила Ролиќ е избран од петте труда што пристигнаа на распишаниот конкурс за избор на...