Ознака: Денис Гугиќ

Томески и Гугиќ најуспешни на коњичкиот турнир „Скопје 2019“

Бобан Томевски од КК Бравадос и Хрватот Денис Гугиќ со по две први места и по едно второ се најуспешните натпреварувачи на традиционалниот октомвриски...