Ознака: „Двоен живот“

Оскаровката Жилиет Бинош во новата комедија „Двоен живот“

Француската меѓународна ѕвезда и добитничка на „оскар“ Жилиет Бинош ја игра главната улога во новата комедија на режисерот Оливие Асаја, „Двоен живот“, приказна за...