Ознака: гугл

Две кинески компании на листата на највредни брендови

Новата листа на највредните брендови во светот е објавена и првпат на неа се наоѓаат две кинески компании. Компанијата „Алибаба“ влезе во првите десет највредни...

Проблем во „Гмаил“ доведува до ширење спам без знаење на корисниците

„Гмаил“ е најпопуларната услуга за е-пошта на интернет која има различни филтри за блокирање несакани содржини. И покрај обидите на „Гугл“ во оваа област,...