Ознака: Гмаил

Проблем во „Гмаил“ доведува до ширење спам без знаење на корисниците

„Гмаил“ е најпопуларната услуга за е-пошта на интернет која има различни филтри за блокирање несакани содржини. И покрај обидите на „Гугл“ во оваа област,...