Ознака: „Власт“

Нушиќ наш современик

РЕЦЕНЗИЈА По повод премиерната изведба на претставата „Власт“ од Б. Нушиќ, во режија на Ѓорѓи Ризески. Играат: Ефтим Трајчов Ѓјаурски. Милорад Ангелов, Марко Трајковиќ, Никола...