Ознака: ВАСКО

Промоција на две книги на Васко Шутаров во Гевгелија

Денеска, на 26 мај, од 20 часот, Домот на културата „Македонија“- Гевгелија, под покровителство на Општина Гевгелија, организира богата културна програма, по повод христијанскиот...

Засега не размислуваме за какви било рестрикции

Сите наши напори се насочени кон зголемување на домашното производство на електрична енергија и засега не размислуваме за какви било рестрикции во снабдувањето со...