Ознака: брз транспорт

Брзиот транспорт ќе го намали загадувањето

Системот за брз транзит на автобуси, кој се планира да се воведе во Скопје, наложува стеснување на коловозните ленти. Тоа ќе ги принуди граѓаните...

Екоавтобуси и трамвај-ќе видиме кога

Скопје ќе добие еколошки и брз транспорт Градот Скопје нема да добие трамвај, ќе добие нова автобуска линија на струја Скопскиот градоначалник Петре Шилегов во својот...