Ознака: аналитика

Нема успешна економска политика без добра бизнис-аналитика

Економските политики на владите, но и оние на опозицијата, отсекогаш добивале импулс, идеи, насоки и корекции од страна на бизнисмените. Наедно, и од бизнис-заедницата...