Ознака: Американска фудбалска федерација

Влатко Андоновски – совршен избор за селектор на САД

Не можам да замислам посовршена комбинација од овој тренер, за овој тим, во овој момент, рече претседателот на Американската фудбалска федерација, Карлос Кордеиро, на...