Кина денеска прикажа воена опрема и техника наменета за извоз, вклучително и новиот стелт борбен авион Ј-20.

Ројтерс наведува дека била изведена петминутна демонстрација на летечките можности на новиот стелт борбен авион, но тој веројатно нема да биде изложен.