„Капкa“ – поезија на сестринството од слепченскиот манастир „Св. Јован Претеча“

Слепчанскиот манастир ,,Св. Јо­ван Пре­те­ча“

Од поезијата „Манастирски води“ на сестринството од слепченскиот манастир Св. „Јован Претеча“.