Фото: Маја Јаневска-Илиева

Деновиве, улиците во центарот на главниот град ги красат расцветаните јапонски цреши. Минувачите прекрасните глетки ги фотографираат со своите мобилни телефони, а некои и подзастануваат со автомобилите за да го сторат тоа.

Вистинско пролетно уживање.