ЈСП информира дека од утре, 21 јануари, јавниот превоз ќе сообраќа по вообичаениот зимски возен ред.

Во изминативе три недели, поради ученичкиот зимски распуст, тој беше редуциран.

Од утре автоматски продолжува и важноста на ученичките бесплатни билети за користење јавен превоз.