Фото: Игор Бансколиев

Попладнево изби пожар во скопската општина Центар.

Густиот црн чад што попладнево се издига во центарот на Скопје, е од пожар во кругот на поранешната фабрика „Треска“, потврдија за МИА од Противпожарната единица на Град Скопје.

На местото на настанот пристигнуваат пристигнуваат екипи на противпожарната служба.

Се очекуваат дополнителни информации.