Скопјанец на возраст од 68 години во полиција пријавил дека во утринските часови на 28 нoември бил физички нападнат од возач на градски автобус.

Според пријавеното, нападот се случил на автобуска станица на булеварот „Партизански одреди“, а истиот го извршил возач на градски автобус со број 19.

Полицијата презема мерки за расчистување на случајот.