Ознака: Животна приказна

Животинска приказна вечерва во Јавна соба

Театарска претстава „Животинска приказна“ по мотиви од Зоолошка приказна и Домашен живот на Едвард Олби во режија на Александар Јовановски во изведба на Виктор...