Ознака: зголемување на акцизите за цигарите

Европската Унија предлага драстично зголемување на акцизите за цигарите

Европската Унија одлучи да ѝ зададе нов даночен удар на тутунската индустрија преку предлог за зголемување на најниската можна акциза. Потегот на ЕУ значително ќе...