Ознака: „забранетите луѓе“

Изложени фотографиите на „забранетите луѓе“ на Џон Илија Апелгрен

Кинотека на Македонија Во Кинотеката на Македонија е отворена изложбата „Забранети луѓе“ на Џон Илија Апелгрен. Црно-белите фотографии на музичарите, кои публиката може да ги...