Ознака: влезе во

Ребалансот на буџетот влезе во Собранието

Со скратени непродуктивни трошоци, но со поголем кусок, предлогот за ребаланс на годинешниот буџет дојде во Собранието. Од пратениците ќе се бара виза за прекроениот...