Ознака: верски права

Стејт департментот ги нотираше бугарските клубови во извештајот за верските слободи...

Новиот статус на Македонската православна црвка – Охридска архиепископија не беше целосно решен на крајот на годината, се наведува во извештајот на Стејт департментот...