Ознака: Васко Стефанов

Васко Стефанов назначен за нов генерален директор на АД ЕСМ

Во просториите на АД ЕСМ денеска се одржа примопредавање на должноста генерален директор. Новоименуваниот генерален директор Васко Стефанов ја презеде функцијата од досегашниот генерален...