Ознака: Васка Илиева

„Танец“ во чест на 100 години од раѓањето на Васка...

Концерт на „Танец“ во чест на Васка Илиева, доајенка на македонската народна песна и една од најпознатите македонски изведувачки на народна музика, се одржа...