Ознака: Вадим Шамарин

Уапсен началникот на Главната управа за комуникации и заменик-началник на ГШ...

Генерал-полковник Вадим Шамарин, началник на Главната управа за комуникации и заменик-началник на Генералштабот на вооружените сили Валериј Герасимов е уапсен во Русија. Тој е...